Fantastisk Banoffepaj

Recept
1 pkt Digestivekex (400 g)
150 g smält smör
3 dl grädde
2 st bananer
1 burk karameliserad mjölk (Dulce de leche, som är färdig kolasås)
Valfria bär att dekorera med - jag använde blåbär, krusbär och röda vinbär.
Börja med att smälta smöret, bryt kexen i bitar och lägg i en matberedare. Mixa dem till smulor. Tillsätt smöret och blanda ordentligt. Tryck ut smulblandningen i en form med löstagbar kant. Packa dem ordentligt så smular det mindre när du skär upp den sen. Låt stå i kylen en stund. (Eller i frysen om du har bråttom)
Bred ut kolasåsen i pajskalet, skiva bananerna och lägg i ett lager uppe på kolan. Vispa grädden ganska hårt, bred ut/spritsa den över bananerna. Toppa med färska bär.
njuuut!