Lättlagad fiskgryta i ugn

Enklast möjliga - en fiskgryta som lagar sig själv i ugnen. Ikväll var det många ispass i olika ishallar så det fanns inte mycket tid för att göra middag. Det fick bli en fiskgryta med tomatsås och dill.
 
 
Recept
800 g torskfiléer (jag använde frysta som var halvt tinade)
2 burkar krossade tomater
1 1/2 dl grädde
1 dl vitt vin
1 kruka dill
Salt och peppar
 
Skär de halvt tinade fiskblocken i stora bitar. Lägg i en ugnsfast form och salta och peppra lite. Rör ihop tomatkrosset med grädde, vin och salt o peppar. Klipp dillen över fisken. Häll över tomatblandningen så att den täcker fisken. Ställ in i ugnen i ca 30 min (225 grader). Koka potatisen medan fisken är i ugnen. om man vill kan man riva lite parmesanost över när det är ca 10 min kvar.